Sunday, February 13, 2011

DAY1: 10 INTERESTING FACTS ABOUT ME!




10 INTERESTING FACTS ABOUT ME:

1. I AM MULTIRACIAL, MY MATERNAL GRANDMOTHER IS GERMAN WITH BLONDE HAIR AND BLUE EYES, MY PATERNAL GRANDMOTHER IS AFRICAN-AMERICAN AND INDIAN, BOTH OF MY GRANDFATHERS ARE AFRICAN-AMERICAN.

2. I WAS BORN IN TEXAS.

3. I HAVE A SERIOUS CLEANING OBSESSION!I AM ALSO OBSESSED WITH MY FINANCES AND PLANNER (BOTH WEEKLY AND MONTHLY, IT'S KIND OF RIDICULOUS).

4. I GET SHOPPING ANXIETY! I CANNOT BUY TOO MANY THINGS AT ONCE OR I GET REALLY NERVOUS AND ALMOST SHORT OF BREATH. IMPULSE PURCHASES ALMOST NEVER HAPPEN AND THE THOUGHT OF THEM MAKE ME NAUSEOUS. I THINK THIS MAY BE RELATED TO THE FACT THAT I AM OBSESSED WITH MY FINANCES...EITHER WAY I AM VERY, VERY PICKY ABOUT WHAT I SPEND MY MONEY ON!

5. I WOULD RATHER BE AT HOME THAN ANYWHERE IN THE WORLD...PREFERABLY CLEANING(I'M STARTING TO THINK I MIGHT BE AN OLD LADY TRAPPED IN A YOUNG HOT BODY, LOL), BUT I AM WORKING ON BEING MORE ACTIVE AND SOCIABLE.

6. I LOVE MY LIFE AS A MOTHER, DAUGHTER, SISTER AND WIFE!

7. I AM EXPERIENCING A MIRACLE RIGHT NOW. I HAVE A BABY GROWING IN MY BELLY THAT IS EXPECTED TO GRACE US WITH HIS PRESENCE MAY 29, 2011.

8. I LOVE FLYING, NOTHING BETTER THAN BEING ON TOP OF THE WORLD AND LOOKING DOWN TO SEE CLOUDS AND AN AWESOME VIEW OF THE WORLD.

9. I LOVE RIDING MOTORCYCLES, AND HAVE A LITTLE DRIVING EXPERIENCE (MAYBE I WILL SHARE A VIDEO CLIP OF MY DRIVING LESSONS WITH YOU GUYS ANOTHER TIME).

10. I AM THE HAPPIEST I HAVE EVER BEEN IN MY LIFE AND WAKE UP EACH DAY LOOKING FORWARD TO WHAT EXPERIENCES EACH DAY WILL BRING!

IF YOU GUYS LIKE THIS BLOG AS MUCH AS I DO, JOIN THE FUN AND DO THE SAME 30 DAY CHALLENGE ON YOUR OWN BLOG!

2 comments:

  1. With you're #1Question about you I never known that about you. Like when I met you awhile back I woun't have guest it. I think it is a Beautiful thing to know you're back ground there are so much thing's to know. At my age of 28 I do feel the need to know more of my parents back ground also.

    ReplyDelete
  2. Hi,

    I am a Casting Assistant here in Los Angeles. We are currently in the process of casting a new pilot TV show for a major network. We are presently casting individuals who are obsessed with cleaning. I am reaching out to you to see if you would be interested in the project. I just read about your blog post about cleaning. If interested please contact me at castingcleaners@gmail.com

    Thank you for your time and consideration!

    ReplyDelete