Thursday, March 17, 2011

UPDATE: 29 WEEKS, 4 DAYS



SORRY I HAVE NOT BEEN MAKING MY UPDATES REGULAR, THEY HAVE ACTUALLY BEEN QUITE RANDOM BUT I AM SO OVERWHELMED WITH EMOTION I HAD TO SHARE WITH YOU GUYS WHAT I HAVE BEEN FEELING. AT THIS POINT IN MY PREGNANCY I AM VERY EXCITED ABOUT MEETING MY LITTLE ANGEL, BUT I MUST ADMIT THAT I AM ALSO VERY TIRED PHYSICALLY AND FEELING EMOTIONAL STRAIN. I AM ON THE EDGE OF GOING OFF OR CRYING, MAYBE BOTH AT THE SAME TIME. THE CRAZY THING IS THAT I AM TRYING MY BEST TO REMAIN CALM AND IT SEEMS LIKE THE MORE CALM I TRY TO STAY THE CRAZIER I FEEL...ON THE UPSIDE, MY BABY IS MOVING AROUND LIKE CRAZY WHICH IS ALWAYS A GOOD SIGN, BUT EVEYTIME I TRY TO LET MY SON COP A FEEL (HAHA), THE BABY STOPS MOVING. COLLIN SAYS, MOMMY WHY HE KEEPS ACTING LIKE HE DON'T KNOW I'M HIS BROTHER, LOL..HOPEFULLY HE WILL GET SOME GOOD FEELS BEFORE THE DELIVERY THO BECAUSE IT IS SUCH A MIRACULOUS THING.
OH AND WHILE I HAVE THE OPPORTUNITY TO VENT MY FRUSTRATIONS, I HAVE TO ASK, WHY DO PEOPLE THINK WHEN A WOMAN IS PREGNANT THEY HAVE PERMISSION TO SAY THINGS THAT WOULD NOT NORMALLY BE OK????I MEAN WHAT THA HECK???? I'M SICK OF PEOPLE SAYING, YOU ARE GETTING HHUUUUGGGEEEEE!!! OMG, YOU ARE BIGGG!!! NO FOOL, I'M NOT BIG OR HUGE, I AM PREGNANT! THIS IS WHAT HAPPENS, THE BABY GROWS AND OUR BODIES EXPAND TO ACCOMIDATE. DUH! SO I'M BEYOND THE POINT OF SMILING AND NOT SAYING ANYTHING, I RESPOND WITH WHATEVER I'M THINKING, SEEMS LIKE THAT'S WHAT THEY ARE DOING, I MIGHT AS WELL JOIN THEM RIGHT? AND BESIDES, I AM NOT HUGE, I HAVE ONLY GAINED 20LBS AND I AM 7 MONTHS, GET OFF ME!

2 comments:

  1. lol get of me wow you look so beautiful preggos aaarrhhh so sweet my son is now two and i miss thoses days of being preggos .... not long now ... i bet you cant wait to see the little beauty!!!

    good luck...
    fantastic blog now following ...Check out my blog, and follow if you like....

    http://idiosyncrasyandfashion-me.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Thank you so much! 7 weeks and counting, I'm so ready to meet him, plus he is starting to cramp my style a little, lol (j/k)...I just had my shower this past weekend and can't wait to post pics. Thanks for following, I will def check out your blog!

    ReplyDelete